Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Anne Heeager

Adjunkt

Telefon29398483

Emailanne.heeager@skanderborg.dk

Skanderborg Kommune
   

Jeg brænder for lokalpolitik, og jeg tror på det kommunale selvstyre. Jeg tror også på, at vi løfter opgaver bedst, når vi løfter i flok. Derfor skal politikere sætte retning, men gøre det på en måde, der skaber mulighed for medindflydelse - for borgere og for kommunale medarbejdere.

Mit vigtigste fokuspunkt som politiker vil være at sikre bedre vilkår for børn og unge i Skanderborg Kommune. Jeg mener ikke, at vi prioriterer disse områder højt nok, og jeg mener, at vi bør have en større opmærksomhed på at bekæmpe negativ social arv. Herudover brænder jeg for at bevare og styrke det fantastiske foreningsliv, vi har i kommunen. Det skaber glæde og livskvalitet for så mange mennesker - store som små.

Jeg har mange erfaringer at trække på, når jeg forhåbentligt kommer til at sidde i Skanderborg Byråd. Jeg har arbejdet med kommuner og kommunalpolitik hele mit arbejdsliv. Først som interessevaretager i KL, siden som embedsmand i Aarhus Kommune og nu som underviser på Aarhus Universitet. Herudover har jeg som borger og forælder i Skanderborg Kommune erfaring fra skolebestyrelse og aktivitetsudvalg.

Jeg er 40 år og bor i Skanderborg sammen med min mand, Morten, og vores fire fælles børn. Jeg har boet på Mors, i Aarhus, København og London - men i 2008 slog jeg rod i Skanderborg, og her vil jeg blive. Her er smukt, her lokalt engagement - og så er man oven i købet stadig tæt på det hele.

 

 

Kommunalpolitik - 03.07.2018

Seniorrådet kæmper de ældres sag. Hvem kæmper børnenes?

Inden for mindre end ét år har Skanderborg Byråd øget udgifterne til ældreområdet med 40 mio. kr. Hertil kommer de ekstra midler området er tildelt, fordi der kommer flere ældre. Læs mere
Anne Heeager

Kommunalpolitik - 19.11.2017

Sidste valgmøde ved KV17

Morten Børup Skolen - sidste valgmøde i denne omgang. Læs mere
Anne Heeager