Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Radikale Venstre Skanderborg

Plads til forskellighed

Vores Skanderborg har plads til forskellighed.

De udlændinge, der kommer til vores kommune, har meget at bidrage med, og vi mener, at de, ligesom alle andre, skal mødes med både krav, muligheder og forventninger. Vi har alle sammen et ansvar for, at integrationen lykkedes.

Vi vil skabe rammer for, at de flygtninge og indvandrere, vi byder velkommen her i kommunen, kan udvikle sig og skabe sig et godt liv. Samtidigt med at de bliver en stærk ressource for hele kommunen.

  • Det skal være klart og tydeligt for vores nye medborgere, hvilke muligheder de har, og hvilke krav vi stiller til dem.
  • Vi mener, at vi skal have afklaret vores nye medborgeres praktiske og teoretiske erfaringer og får dem formidlet videre til arbejdsgiverne, så vi hurtigt kan få dem i arbejde eller henvist til jobrettet uddannelse.
  • Vi skal skabe ramme for, at vores nye medborgere kan involvere sig i lokalsamfundet og bruge deres viden og erfaring til at forbedre integrationen og udvikle fællesskaber.