Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Radikale Venstre Skanderborg

Radikale Venstre for Skanderborg

Vi har ambitioner og visioner om at bygge videre på den rivende udvikling i Skanderborg Kommune, som vi har været med til at skabe og er rigtig stolte af.

Hvis du spørger os, skal mennesket være i fokus. De ændringer, vi ønsker, skal danne ramme om en bedre hverdag for alle mennesker i kommunen og bygge fundamentet til en endnu bedre fremtid.

Vi elsker Skanderborg Kommune lige så meget som dig! Derfor vil vi udvikle området sammen med dig, og derfor er vores ører altid åbne for dine forslag. Politik skal udvikles sammen med mennesker og på menneskers præmisser.

Klik dig videre til mere om vores politik i menupunkterne "Børns udvikling og uddannelse", "Gode forhold for erhvervslivet" og "Plads til forskellighed" eller åbn et printvenligt pdf-dokument med alle politikpunkterne her.

Følg debatten på vores Facebookside rvskanderborg.