Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Radikale Venstre Skanderborg

Gode forhold for erhvervslivet

Vores Skanderborg har gode forhold for erhvervslivet.

Vi vil skabe grundlag for fremtidens velstand og velfærd i Danmark gennem en ambitiøs, grøn og moderne erhvervspolitik.

Vi vil i dialog med virksomhederne, så fremtidige initiativer bygger på inddragelse og engagement. Samtidigt vil vi skabe forståelse og indsigt mellem virksomheder og mennesker i kommunen.

  • Vores vision er, at virksomhederne kan vækste via kloge miljømæssige beslutninger. Kommunen skal bidrage med information, kampagner og projekter, der kan bringe viden om mulige grønne løsninger til erhvervslivet.
  • Vi vil gøre samspillet mellem virksomheder og kommune mere smidigt. Vil vil skabe rammer for bedre dialog og øge informationsniveauet, bl.a. gennem digitalisering.  Desuden skal sagsbehandlingen være hurtig og smidig.
  • Vi vil understøtte initiativer, der kan gøre det attraktivt for virksomheder at efteruddanne deres medarbejdere, det skal ske ved god dialog mellem virksomheder og jobcenter.